Cara Mudah Untuk Hisap Payudara Isteri Hingga Klimaks

 

 

Bagi yang belum cukup umur, tidak digalakkan untuk membaca. Perlu diingatkan, ini bukannya lucah namun sekadar perkongsian ilmu ataupun pendidikan Seks untuk manfaat suami isteri.

Payudara
Gambar hiasan.

Berikut adalah petua menghisap payudara isteri sehingga klimaks;

1. Pertamanya, cium bahagian luar payudaranya. Pastikan bibir anda telah lembap waktu melakukannya.

2. Cium payudaranya sambil perlahan mengarahkan bibir sehampir mungkin ke puting. Hembuskan nafas anda tepat di atas puting, agar dia dapat merasakan kehangatan nafas anda.

3. Gunakan hujung lidah untuk mengusap sekeliling areolanya. Berikan perhatian yang sama antara payudara kanan dan kiri.

4. Geletik putingnya menggunakan hujung lidah anda. Pastikan dia menikmati permainan lidah anda. Jika dia berbunyi atau klimaks tiba-tiba, ini bermaksud dia menyukai ciuman anda.

5. Ketika anda merasakan putingnya semakin tegang, arahkan dan tusukkan hujung lidah anda ke putingnya, sambil menggerakkan hujung lidah ke atas dan ke bawah putingnya. Kemudian, perlahan-perlahan masukkan putingnya ke dalam mulut anda. Hisap sambil memainkannya dengan hujung lidah anda.

6. Ramas payudara sambil bermain dengan kedua-dua puting. Jangan lupakan untuk menstimulasi bahagian bawah dan di antara dua payudaranya.

7. Biarkan putingnya basah, ketika anda berpindah ke payudara lain. Sambil anda menghisap puting, lakukan cubitan kecil sambil meraba payudaranya.

8. Sentiasa dengarkan setiap desahannya atau pergerakkan tubuhnya. Jika dia semakin menikmatinya, maka anda dibolehkan memuaskannya bila-bila masa sahaja.

9. Elakkan kebiasaan mencium payudara yang sama.

Cuba juga berbagai variasi lain.

Sentiasa ingatkan diri anda dengan mencium payudara isteri dengan tepat, maka anda dapat memberikannya klimaks terhebat yang belum pernah dialaminya sehingga isteri anda klimaks (terpancut) ketika anda menikmati payudaranya!

Besarkan Payudara Guna Tali Jadi Tren Di Jepun!

 

Besarkan+payudara

 

Untuk mendapatkan payudara yang tegang dan menawan, pelbagai cara kita boleh lakukan, antaranya dengan bersukan sehinggalah ke implan payudara.

Besarkan+payudara

Namun, wanita di Jepun telah menemui cara yang mudah, murah dan praktikal dengan menggunakan tali sahaja.

Caranya adalah dengan meletakkan tali tersebut di bawah payudara dan mengikatkan kedua hujungnya di kedua lengan.

Dengan cara ini , payudara mereka akan ikut terangkat setiap kali mereka mengangkat tangan.

Teknik seperti ini diambil daripada watak anime berjudul, “Is It Wrong To Pick Up Girls In A Dungeon”.

Besarkan+payudara

Gadis tersebut mengenakan baju putih backless yang cukup pendek, lengkap dengan sarung tangan warna putih serta pita berwarna biru yang diletakkan di bawah payudara dan diikatkan pada kedua lengannya.

Macam-macam..

Sumber artikel: http://www.sentiasapanas.com/2017/03/besarkan-payudara-guna-tali.html#ixzz52MRNLiMY
Follow us: @SentiasaPanas on Twitter | SentiasaPanas on Facebook

 

Sumber artikel: http://www.sentiasapanas.com/2012/09/hisap-payudara-isteri-hingga-

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *